Услови куповине

Услови куповине

Услови и правила

Цене су изражене у динарима са урачунатим PDV-ом. Фондација Перспектива задржава право измене цена без претходне најаве. Ажурирање стања залиха се врши више пута у току дана. Настојимо да будемо што прецизнији у опису свих производа, али не можемо у потпуности гарантовати да су сви описи комплетни и без грешака. Фондација Перспектива има право да откаже наруџбеницу уз слање емаил обавештења потрошачу уколико је дошло до грубе грешке приликом постављања цене на сајту. Хвала на разумевању.

Достава

Након Ваше потврде, поруџбина је системски прослеђена служби интернет продаје, док је копија прослеђеног документа односно наруџбе послата на Ваш наведени маил. Након тога Ваш пакет можете очекивати у наредних 5 радних дана. Уколико је Ваша наруџба доступна, ми ћемо Вас обавестити дан пред испоруку. У супротном, како постоји могућност да услед великог интересовања и потражње артикла који се налази у Вашој корпи, жељени артикал не буде испоручен због ограниченог лагера истог, ви ћете бити обавештени у року од 24 часа.
Испоруке се не врше недељом и државним празницима.
Испорука робе се врши искључиво на територији Републике Србије, осим на територији АП Косово и Метохија.

Преузимање пошиљке

Курирска служба која врши доставу робе за Фондација Перспектива је D Express. Приликом преузимања пошиљке неопходан је документ за личну идентификацију (лична карта, пасош…). У случају да Вас курир, приликом доставе пошиљке, не нађе на адреси, D Express достава покушава два пута, а уколико и тада прималац није на адреси пошиљка се враћа пошиљаоцу. По пријему враћене пошиљке, контактираћемо вас како би установили разлог неуручења и договорити се о поновном слању.

Плаћање

Плаћање у интернет продавници можете извршити поузећем – плаћање вршите у тренутку испоруке производа. Пре него Вам производи буду испоручени бићете контактирани од стране Фондација Перспектива ради потврде поруџбине.

Рекламације

У случају да нисте задовољни купљеним производом јер не одговара карактеристикама и опису производа са ове странице, сматрате да је производ неисправан или да производ није испунио ваша очекивања, имате право на рекламацију купљеног производа у року од 15 дана од дана испоруке производа. Производ који рекламирате мора садржати све припадајуће елементе: производ, комплетну документацију, оригинално паковање, заштитне елементе…Производ мора бити очишћен од трагова коришћења и без физичких оштећења. Фондација Перспектива не преузима одговорност за физички оштећене производе или производе који су оштећени ненаменским коришћењем. Детаље о начину враћања производа и осталим правима и обавезама можете пронаћи на полеђини рачуна. Будите сигурни да ћемо све оправдане рекламације прихватити и у зависности од Ваших захтева вратити новац, заменити или поправити производ. Пријаве рекламација као и детаљне информације о правима и обавезама купца или продавца можете затражити слањем захтева на email office@perspektiva.org.rs

Замена величина

Уколико желите да извршите замену путем Интернет продавнице, молимо Вас да пошаљете шифру, боју и величину производа за који желите да извршите замену на email office@perspektiva.org.rs где ћете добити одговор са детаљним инструкцијама о процедури замене.

Поручени артикал није могуће мењати ако је ношен, оштећен на било који начин или нема висеће етикете.

Трошкови замене

У случају замене робе Купац сноси комплетан трошак транспорта повратка робе.

ПРОДАВАЦ:
Фондација Перспектива
Војислава Илића 20
11000 Београд

ПИБ: 111654125
Шифра делатности: 9499
Матични број: 28831684
email: office@perspektiva.org.rs
web: www.perspektiva.org.rs