Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Услови и правила

Cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Fondacija Perspektiva zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku dana. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo u potpunosti garantovati da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Fondacija Perspektiva ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu. Hvala na razumevanju.

Достава

Nakon Vaše potvrde, porudžbina je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumenta odnosno narudžbe poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24 časa.
Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Преузимање пошиљке

Kurirska služba koja vrši dostavu robe za Fondacija Perspektiva je D Express. Prilikom preuzimanja pošiljke neophodan je dokument za ličnu identifikaciju (lična karta, pasoš…). U slučaju da Vas kurir, prilikom dostave pošiljke, ne nađe na adresi, D Express dostava pokušava dva puta, a ukoliko i tada primalac nije na adresi pošiljka se vraća pošiljaocu. Po prijemu vraćene pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Плаћање

Plaćanje u internet prodavnici možete izvršiti pouzećem – plaćanje vršite u trenutku isporuke proizvoda. Pre nego Vam proizvodi budu isporučeni bićete kontaktirani od strane Fondacija Perspektiva radi potvrde porudžbine.

Рекламације

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente…Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Fondacija Perspektiva ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti slanjem zahteva na email office@perspektiva.org.rs

Zamena velicina

Ukoliko želite da izvršite zamenu putem Internet prodavnice, molimo Vas da pošaljete šifru, boju i veličinu proizvoda za koji želite da izvršite zamenu na email office@perspektiva.org.rs gde ćete dobiti odgovor sa detaljnim instrukcijama o proceduri zamene.

Poručeni artikal nije moguće menjati ako je nošen, oštećen na bilo koji način ili nema viseće etikete.

Troškovi zamene

U slučaju zamene robe Kupac snosi kompletan trošak transporta povratka robe.

PRODAVAC:
Fondacija Perspektiva
Vojislava Ilica 20
11000 Београд

PIB: 111654125
Šifra delatnosti: 9499
Matični broj: 28831684
email: office@perspektiva.org.rs
web: www.perspektiva.org.rs